CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

March 12, 2011

::caritera cinta....kau+aku::

episod 2

haluu..sbbkan aku ade keRAJINnan yg melampau aku nak smbg la kisah kau dan aku ni..hakhak...

bila kami berpisah di busten ( lau ikutkan gedik di atie duk je c2 tgok die )hahahahah...tapi coz aku ni bukn spesis gedik so aku pun balik la hstel...
kan dah tukar2 no fone..t msti die yg akan sms or kol aku kan..
xkan puan plak nak wat sume 2 ( acececec )

smpai hstel aku pun cite kat 2 org mber aku ni...
knun2 bergosipla..hahahahhah


ni la mgsa yg kena dgar ceritaaa ala2 hndustanku..hahahaha


tapi kisah 2 just berlaku g2 je..xder yg mnis2 pun...nset kat hstel mane leh bw..so aku

tgal umah abg mber aku..hr2 mgu je aku tgok nset2..
ade gak la kdg2 incik2 sms aku..

cakap nak blik kelate..
tapi aku tgok nset bila dah smgu die sent..hahahhaa...aku plak bukan da perasaan time 2 walaupun 
aku xder pkwe time 2..hahahahaha...( penmpakkan diri yg aku ni xgatal)hahahhaha
smpaila die xcntct aku coz aku dah tuko no baru la...sobsob

tapi

smpaila time nak raya...sume bz nak sent kat raya...so aku beli kad raye bjet2 stdnt ya 
ala2 bundel 2..bnyak la..so penin nak ata sapa la..

dan dikatekan jdh la..aku sent kat incik..aku pun lupa cmne aku leh ingat alamat die..
adakah die yg bg..atau aku da tulis kat mane2...
pelik2..smpai lo aku terpk g dr mane dtgnya alamat die...

dan yg pelik lg lau lo aku nak tulis alamat die msti aku lupa..hahahahahahhaha...
bila dah sent kad raya 2 aku tulis la no fon aku skali..hehehhe...

dan bila die dapat kad raya aku, die da kol aku.ingat g mase 2 aku nak balik kelate coz 
nak raya...heheheheh...borak2 la...haaahhaa..lwk2...

balik kelate barula kami declare as a 
COUPLE

so raya 2 die dtg la umah aku ngn mber baik die@kzen ksygan die 2..hahahahha
lepas raya aku kena pk plak prlis tu jwb exam spm...taun ni 2005..
so time sana 1st la kami kuar date...ku ingat g hr 2 jumaat..
aku pg ngan mber aku...

ni la mber aku yg teman 1st date,,hahahahahah

incik bgtau aku die pntg clss coz nak jmpa aku....die tipu pun bukan aku tau..ahhahahaha
mase ni gak kami bru cuci pic..mklumla dlu sume guna kodak jek...hahahhha

incik intak nak tgok..n die mntak pic aku...knun2 nak wat smpanan la 2..hahahahhaha
tapi aku bgga pic 2 still da lam wlet die until now..hehehehhehe....

syg incik sgat2 la..hehehehhehe...
so dr snila bermulanyer caritera cinta kami..hehehhehe
CONTI...........

*******************************************************************************

4 comments:

yaya said...

menanah gak la tlinga aku ngn odah dengaq crita ang...hahaha

Mr & MrS pInu said...

hahahahahaha...yg pntg mu ade gak lam cite ni..hahahahahahahhaha

yaya said...

hahaha...mu amek kt mana gmbaq aku yg suci murni tuh..hik3

Mr & MrS pInu said...

mu la bg...wat lupa boleh..mjur la mu bg yg comel..laux aku letak yg xcmel la..hahahahahha