CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 23, 2012

+ bila die bersuara +



baru abehkan 1 nvel yg agak2 tebal

syok layan abeh..walaupun esemen xjalan..jnji nvel siap..hahahahahaha

mmg hari ni keja bc nvel jek
coz mls nak buat apa2..

msj ngan b pun g2g2 jek..hahaha
lo aku da mslah mkn kat sni
nak mkn mcm2
yang pelik..nak mkn 2 mkn ni
ohhhh aku pun pelik ngan selera aku ni
kalau nak mkn kena daptkan terus
kalau story kat b 
ada ka ptt tnya aku
syg pregnant ka?
hahahahahahahaha
nak kena smash rasenya laki aku ni
tengah2 red flag ni ada ka pegnent..hiihihihih

tapi ayat xleh blah suami tercayam
b izinkan syg benti stdy kalau syg dah xok duk sana
huuhuhuhuhuhuh
sedihhh dgar..mmg xbape nak ok la
dlu rasa boleh jek tahan duk jauh
selalu org tanya ok ke
aku dgan bgga jwb relex jek
tapi lo
ohhh Allah jek tau
susanya hidup ni bila berjauhan
lambatnya masa berlalu
pantang ct ckit..keja nak balik jek..ponteng kelas pun xpe
jnji dapat jumpa die
mmg..xtipu...
lo ngah pk nak skip kelas plak tuk ct 1 mei ni
ngah pk apa nak bgtau lect t..hiihihh...
suami didahulukan kan..heheheh
dah die pun on jek kalau bab2 ct jumpa die gak..hahahaha
tapi sebelum ct kena siapkan esemen dlu la...
cari moddd
cari modddd
zzzzzzzzzzzzz 

3 comments:

nurliyana said...

pegnent ke?

~MiZz Atie ZieYa~ said...

aik..pregnt?

mrS pinu said...

mane da pegnent wahai atie n yana oitt...2 abe la terlebih gabra..hahahhahahahahah