CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

October 13, 2011

hari keluarkan air mata sedunia...

as salam...
dengan semangat yang berkobar2....bgun pg2...mandi...auuwww sejuk gilesss....solat n then siap2...xsmpat siap lg ckgu da msj die dah gerak..punyer la aku kalut siap..jalan tggu die kat depan..nak pegi test jpj la..ape lgi..semngat gilerr..test start kul 9 tapi kul 7 .45 da smpai....ckgu siap bg tip lg..bla..bla..bla..n kul 9 start la test..aku dapat no 4 tau..wah awl gilerr...1st buat dalam dlu..prking bukit n bagai2 la...ok la..time jalan wahh..semngat gak...rase cnfdent g2....jalan elok jek...turun bukit...jpj dah cakap...awak ni cmne nak bw keta tekan minyak pun takut...nm pun bru jalan..xkan aku nak tekan minyak lju2..lgpun nm pun bru amek test..cuak mesti bnyak la dr cnfident...die bajet die dlu xketar lutut r nak test jpj...huh!..pas2 jalan ckit lg die cakap lg..bape x blaja keta..aku jwb la bnyak x gak..die tnya lg..ada smpai 30x...aku kate xder la smpai 30x...die jwb lg kira xbnyak la 2...wah aku dah ketar lutut...siap perli lg saye xnak naek kuda tau..saya nak naek kereta..hahahahahaha.....cik ingat sekarang sy pandu kuda ke kereta..( dalam ati la)huuuuuuuuu....dahla cakap kamu mmg bw gear 3 jea ka...coz aku xmsuk lg gear 4..aduh mmg saiko la punyer jpj ni...aku mmg xleh kate ape...nak kate takut xjugak..tapi xtau ape dah...drive jek...rasenyer aku drive secara gabra..hahahahhaha..mau xgabra kan..hahaah....buatla pusingan u...mslah tol dapat keta xok + jpj palingggg xok...so aku KO la..huwaaaa.....smpai 1 smpg ade keta masuk..aku elak skit jek..mmg nak elak die ckit...jpj 2 dah tarik stereng n terus benti tp jalan....die ape lg bg la lect aku lam keta 2..potpetpetpetpotla......cakap kamu salah masuk lorong ni tb2..kamu tau ka peraturan memotong...aku cakap r tau...aku cakap lg saya nak elak die ckit jek...men ugut lg..skrg kamo nak ngaku x salah kamu...xnagku pun dah die jpj...lenla aku jpj..hahahahahha
mmg ngerila...sape yg penah alami situasi cam aku ni tau la kan...die cakap aku dah msuk lorong moto..aku cakap aku elak die skit jek.die cakap skrg aku xmo mengaku salah aku ke..diammm jek aku bengang...last2 aku cakap ye salah saya...saya minta maaf...sebelum2 pun die da tgur aku xtekan minyak..aku cakap da tekan...die cakap so sekarang nak cakap saya buta la...terpaksala aku mengaku yg aku xtekan minyak...mmg gila la jpj ni...lau aku jmpa keta die aku nak pecahkan cermin die..hahahahaha...pdn muke die..
n yg paling sadis mase die dah cnteng brg aku dimana aku tau aku dah gagal....
maka
bercucuran air mata kuar tanpa segan dan silunya
rase cam sedih la+geram+kecewa 
cam sume dah hancur
die siap kata lg jgan sedih nanti mggu depan test la lg
aku cakap xmo dah..saya nak balik test kat kampung..
hahahahhaha
pahadal nak cakap lau test lg saya dah xmo ngan cik la...
tapi xkuar ayat 2..
t nmpak sgat kan aku krg ajar..
belum smpat g die abeh ajar aku cr pemanduan yg baik aku dah cakap cik drive la..saya dah malas..
maka aku la org 1st 
dimana jpj yang bw balik keta
perasaan aku ketika tu..
wahhh malu siaotttt..
mau xmalu...sume tgok..
hahahhaahahaha...
tapi air mata still kuar lg..
sedddihhhh gilerrrr tauuu
seddihhhh sgattttt2 la...
mcm fail subjek la
sedddddddihhhhhhhhhhhhhh
smpai sape2 yg tnya aku aku cite smbl kuar air mata..
mmg seddihhhhhhhhhh
xtau nak kate ape
sedddddddddddiiiihhhhhh
balik umah pun ngis lg..
dah story kat mber2 plak..
ngis lagi cite kat en somi
ngis lg cite kat ma aku
wahhhhh kan dah kate hr ngis sedunia..
maka hr ni hr sedih la..
eh lenguh dah jari..
heee :)
coz lo xsedih daaaa :p

5 comments:

Princess LaLoLi said...

oloh...sabar ye syg.. nt amik lagi tau...

biasa la kan..aku pernah rasa..tp ta ada la dpt jPJ tet!!!!!!! mcm tue...hahahha..

nt try lg k..

~nur adibah~ said...

jgn sedey2!!esok jadi photographer yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......ku pon 2 kali amek lesen!!esok kali kedua konpom lululus ye!!!!

mrS pinu said...

2 la pk ramai yg amek smpai 2x...kira aku xle terok..hahahahahahahahahahahahaha..........

yaya said...

ok la tu xkena yg miang...masa aku dulu kena yang miang...tanya macam2...sampai biler nak kawin pon disoalnya..huhu aku rasakan jpj tu kena sound ngn bini dia kot pgi sblm gi test ang..haha xpun malam tu dia xdapat tettttttttt dri bini dia...wakakaka papepun gud luck k... crita mu ni lawak jugak meq...haha

mrS pinu said...

aku xtnya plk die da kwn ke blom..tp die mg miang ckgu aku cakap..myb die tgok aku cam alimmmmmmmm ckit kot..wakakakkakaka