CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 22, 2011

sahabat


hari ni xsempat nak hupdate blog
coz aku bz..hahahaha..bz ape ler kan sgat..setakat duk
kat umah nuntun tb jek

oooooOOooo
hari ni aku g umah mber lama...
2 taun dah xjumpa die..
jumpa mase aku 2ng dlu jek
2 taun lepas la..
lo aku pun dah kwen
sahabat aku yg pndah skul skali dr kmpg ke perlis
tapi kat prlis die duk umah abe die
aku duk hstel
so dr c2 la kami berpisah
lepas spm
die dapat smbg stdy kat ipg cheras..
aku merewang kemana2...heehhee

tapi pe yg nak story mory cni
betapa rapatnyer kami dlu
wah dlu kami la sahabat karip..kemaner bersama..
tapi kami da 3 geng tau
siap da nm g..

NURUL EDALIEYANA

gbungan nm kami..
nurul
eda
lieyana

mase ni porm 1 kot..hahahahaa
smpai kami porm 3
tmbh lg geng 7

nurul edalieyani linda umiey wanie

hahahahhaa
pelik jeakan nm die..hahahahaha
tapi dah ramai jd g2 la..

tapi kami memang sentiasa bersama la
makan mee celup.ronda2..g tuition...mcm2 xtvt kami buat bersama
semuanyer bermula bila aku n eda pindah skul
kami dah xcam dlu g
lg2 aku n eda
walaupun 1 skul tapi jrg jumpa

sekarang lagila
sume dah cam lost cntact
just chat2 g2 la
bila g poli da mber sana
bila g u pun da mber sana
tapi mber lame ttp lam ingat

geng
bila ey kite nak jumpa cam dlu g ey
mesti pyh dah la bila msg2 dah da kehidupan msg2 kan
tapi aku rindu korang semua..
walaupun kite jauh tapi korang ttp lam ingatan
t kite wat reunion ey
i lap u pren


7 comments:

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Mee celup2 tu macam mana? hehe :)

mrS pinu said...

mee yg dicelup dalam air panas....aku rase kat tmpat len xpenah jumpa g...rasenyer makanan org siam kot...ntahla....yang pasti sungguh sedaaaaaaapppp.......kalau die pndai buat.....hahahahahhahahhahahaha

~~freakin' epi life+love~~ .... said...

akak!!!! gud news....i got da acceptance 2 ciast..~~weeeee... ^__^

mrS pinu said...

nana: tahniah..................beshnyer dgar..nak join ciast jugak..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........bile dftar?

~~freakin' epi life+love~~ .... said...

hahaha...trimas3x...jgn join....kmoo kn da dpt study kt sne..jeles plak sy..huhhhhh...hihihi...x taw lg bile dftr...taw by diz thursday...

mrS pinu said...

tapi kat ciast kan t leh jd lect....hehehehehhee......t la nak jd lect gak......heheehehhe

~~freakin' epi life+love~~ .... said...

hehehe....insyaAllah,kalo ad rzeki nk dpt jd lec kn??? nape?? nk jgk kew??? ase2 owg cm kite yg cm ampeh+loyar bruk,seswai kew nk jd lec??? cm ancus jee nnti...hahaha