CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 12, 2011

malam terakhir di perwira


mlm ni mlm last dah tido kat perwira
sem depan nak duk luar dah
tapi xtau la kot2 da mai tmpg tido umah mber yg duk perwira ka
hehehhehe

dah 2 sem aku duk perwira
sem lepas ok la
dapat housemate ok..
mlm2 smbg gak
tapi sem ni ngan perwira xder air jek
aku xkenal pun dak2 umah aku lo..
kenal dak bilik jek
mjur gak da dak bilik laux xkenal sume..hahahahahaha
dasyat2..smpai minggu stdy week ni aku da tgok sorg budak duk lam umah
sebelum ni aku xpenah nmpak die
upanyer dak umah aku gak.hahahaha

adakah aku yang salah coz xpenah
bertegur sapa ngan diorg..
tapi aku pun xkan nak tido org yang xtegur aku kan..hehehehe
apa punya falsafah lani..

sem depan duk umah sewa kat depan u..
duk ngan geng2 umah dlu..

pasni akan rindukan kedai parit...
xder dah nak g kedai solinaz..
xder dah mkn abc kat kafe..
xder dah nak mrh2 xder air 
( myb tempat len la plak)hahahahahha
xder dah keja nak g tgok mesin da org ke x..
mesti rindukan suasana ni lgi..

dan aku akan rindukan mber2 kat perwira ni..
yang sem depan pyh la nak jumpa lg
ade yg pegi duk melewar
dan taman u
dan ade yang duk umah sewa lain
nak jumpa kat u jgan harap la
msg2 kelas len
yg kelas seklai pun setakat jumpa lam kelas jek..

n last but not list
selamat tinggal perwira
nanti kita jumpa lgi..
hahahahahahah

perwira jgan lupa bc blog saye ye lau rindukan saye..
kikikikikiki

papai..


4 comments:

~MiZz Azz!an+!e~ said...

alahai...xmo sedyh2 ye....

mrS pinu said...

xder la sedih sgat..hapi da la..nak balik bercuti katekan...hohohoh...4 bulan 2 ...heeeeeeeeeeee

Lovea_Fiya said...

saya sayang bilik n umah kat perwira tu..tapi saya x thn dgn bodygad kat perwira je..hehehe

mrS pinu said...

hahahhahaha...saya xsuke perwira xder air....die telah kcau sye nak berak..hahhaahahhaha