CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 30, 2011

"Jom join bloglist bersama terompahcaring"



haipppp...
cmne aku leh tau sal blog ni...
coz aku telah terasa ngan kate2 tuan blog ni..huhuhu..
terasa yg membina laa...
ayat yg berbunyi..

"Meh aku bagi tips pada blogger-blogger baru. Korang jangan amalkan "saye follow awak, awak follow saye" Sebabnye benda tu akan buat orang terpaksa untuk follow korang dan takkan datang lagi lepas tu. Pengalaman aku, korang rajinkan diri komen dan blogwalking kat blog orang lain. Yup, memang awal-awal susah. Lama-lama nanti, korang akan rasa sendiri bestnya berblogging. :)"
lepas jek aku post kat wall blogger UTHM laa..
bukan nak marah..
tapi coz dr kate2 die la buat aku godek2 blog die..
yg penting nak gtau dr c2 la nak join cntest ni..
hehehehehehheheheheh

so coz kate die 2 la wat aku rase tercabar la..
kan bro kan kan kan..
hahahahahahahha...
so secara jujur aku lom abeh lg view blog die
coz baru jek jumpa pun...
tapi saye tp nak join gak contest ni...
tq ey tas nasihat 2...
wah perseneli saye ucap ni...
hohohohohohoho


2 comments:

SyafiqueRidhwan said...

hehe. uthm blogger ? jangan lupe join kalo kelab ade wat aktiviti ya. :)

mrS pinu said...

okes..tq ya..hehhee