CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 19, 2011

copy prom wawai yus...tq

Hot chat di hot fm hari ni cerita pasal kelalaian. tertarik dengan satu caller ni... Lelaki... dia cerita pasal kelalaian dia terhadap isteri dia. 



ceritannya, isteri dia mengandung anak pertama dan dia pulak, sibuk dengan perempuan lain. masa isteri dia pergi check-up, dia hantar macam biasa... tapi ada satu tahap tu sebab terlal sibuk dengan girlfriend, dia lupa nak buat smua tu. konflik berlaku dan dia terlafaz talak. dan dorang berpisah dengan cerai. masa anak pertama dia dilahirkan, tengok wajah bayi tu, baru lah dia sedar yang dia bersalah. dia terus putuskan hubungan dengan girlfriend dia dan pergi jumpa mak ayah mentua dia untuk minta peluang kedua.. dorang bersama kembali, tapi isteri dia belum dapat terima dia sepenuhnya. dengan perasaan sebak, lelaki tersebut luahkan rasa cintanya kepada isteri, dan mengaku kesilapannya. dia pun berjanji takkan ulangi.

berair mata dengar semua luahan tu...mungkin hati yang luka boleh diubati, tapi siapa yang tahu, parutnya tetap takkan hilang. apatah lagi kalau ianya pada hati...
ingatla sume.jgla pasangan hidup kite..jgan dicurangi ia..sekali berdarah..parutnyer teteap ade smpai bila2..guna bio oil pun xilg laaa....

1 comment:

Lovea_Fiya said...

huhuhu..dont be like dat husbandss..