CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 23, 2011

cerita cinta...

ku just nak kongsi crite yg ku dgar....

da la sorang laki ni...berkapel ngan gurl ni..lama dah diorg becinta...
laki ni just budak diploma..dr politeknik..gurl ni so clever..now future stdy kat u..
becinta la bgai nak rak..
tb2 mak gurl ni suruh putuskan hbgan ni coz boy ni xsetaraf ngan anak die...
mak gurl ni nak pkwe anak die just dikalangan budak u jek..
die xpntg budak2 diploma yg dtg dr poli ke ape ke.
nak yg dtg dr u jek..
cam bgus sgat budak ni ni..hahahhaa
( wah terasa den ni..hahhaha )

bila dah jd g2 sedihla boy ni...
iyola family gurl 2 xsuko die...dio cinto gilo gurl ni..
ngis2 sedih eh...hahahha..aku tmbh jek 2..kikiki
maka kerana pikikan omok die..diorg pun clash laaa...

tapi raso kecihan la ngan boy n gurl ni..diorg saling la syg menyayang..
tapi 
apo kan dayo..
nak berkasih-kasihan pun keno dapatkan restu mok bapok..
lau dah kes ni keno cr lain lorh jwbnyo...

tapi bru2 ni tgok grl ni dah da pengganti..
budak u die jugok..
frust lg la boy ni...xsangko ex die copat dapat pengganti...
die cam duk tgu lgi gurl ni coz die ngah berusaha nak smbg u jugak..
tapi apakan dayo....kekasih hati doh ado pengganti..
menangis la dio...
huhuhhuuhuhuh....

2 la eden kabo doket die...
cr la yg lain...

so sape2 yg rase nak bekenalan ngan jejaka ni contact me k..hahhahahahaha....
agen cr jodoh la plok...hahahhaha




1 comment:

Lovea_Fiya said...

meh kita hantar risalah kat mak budak tu..
Tajuk risalah: POLITEKNIK JUGA MERUPAKAN SEBUAH IPTA sama macam u hehehehe