CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 28, 2011

ayat die cukup power!!!!

wah...hot aku bc blog bdak ni...
lagi2 la coz aku ni dr kelate..
semngat tok janggut tb2 muncul...
rase nak g berlawan keris ngan die sekarang gak..
ayat sedap je ngata ey..

cam die jek baru kuar dunia..
die lom pegi lagi kat afrika ke..
hah time2 diorg xder nak tgur2 mu lg coz doirg pun xreti nak cakap..hahahahahhaa...
padan la muke mu..
silap2 mu kena sembelih ngan diorg buat sup..
opsss!! terlebih plak..
maaf org afrika terkutu puak mu..
tgok aku minta maaf 2...
so sebelum mu nak cakap diorg mereka die dan semua yg lamo xsuke 2..ntah2 kamo yg perangai xelok...
so sape yg nak senyum..
hahahahahahahahah
so sape yg nak tau nape aku marah sgat ni...just klik here baik sgat bahasa budak ni!!!

5 comments:

FizA said...

memalukan btl..kalau ye xsuka, xperlu kot mention2 kat blog..haaiissh...

mrS pinu said...

jum bako blog die..hahahahahahahahaha

~emi~ said...

menyakitkan ati kan? sy pon org klantan ") uthm jugak . btw da baca yg si puteri katak hijau punye kurang ajar tu??
ni link nye lau blom baca lg.
http://www.facebook.com/notes/puteri-katak-hijau/puas-hati-akuaku-benci-orang-kelantan-n-terengganu/210915722271480

:)

wawai yus said...

yah, aku dah baca. ape dia ckp tu btol jugak. tp silapnya, bukan org klntan je. smua sama je aku tgok. xpelah, orang cerdik pandai x ambik port bnda2 cenggini. hanya orang BODOH je yang sensetif ngan bnda remeh camtu. kesian dia.... kot2 pakwe dia pnh kene kebas dik awek kelantan kot...sebab tu jadi cmtu.kikikih...

mrS pinu said...

wawai : 2 la...aduyai cian gak..hehehehe